Võistkonnad alustavad Viljandis tiitlijahti

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval on mõlemad Viljandi spordihoone saalid lauatennise päralt: kell 11 algavad seal Eesti võistkondlikud meistrivõistlused.


Tiitlivõistlused jätkuvad sel hooajal samas vormis kui mullu: nelja meeste ning ühe naiste liiga põhiturniiril peetakse neli mängupäeva, neist kaks on niinimetatud suured päevad, mil kõik võiskonnad peavad kohtumisi samas võistluspaigas.



Põhiturniirile järgevad veerand- ja poolfinaalid, koha- ning üleminekumängud.



Üks selliseid suuri mängude päevi leiabki laupäeval aset Viljandi spordihoones. Kohaliku lauatenniseklubi juhi Peeter Allikoja sõnul on siia oodata 50 võistkonda.



Lauatenniseklubi Sakala on tiitlivõistlustel esindatud kolme meeskonnaga. Kõrgliigas osaleb selle mullu neljandana lõpetanud Sakala/Kinema ning esindus on väljas ka teises ja kolmandas liigas.



Paraku ei löö Viljandimaa teist hooaega kaasa naiste liigas. Allikoja sõnul ei suudetud tänavu leida naiskonnale treenerit ja asjaajajat. «Tuleb välja, et klubis on veel praegu treenerite ressursist puudus.»



Lauatennist mängitakse Viljandi spordihoones ka pühapäeval. Hoone vanas saalis algab kell 10 Sakala klubi karikasarja teine etapp, mis seekord peetakse aktsiaseltsi Vilpak auhindadele.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles