Viljandi ratturitele tuli noorte grupisõidu meistrivõistlustelt tiitel ja kaks pronksi

, ​Viljandi rattaklubi treener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi kasvandik Toomas Vool võttis Otepääl vastu noorte grupisõidu meistri medali, milleni jõudmisel olid talle suureks abiks klubikaaslased. Teiseks sõitis end Türi noormees Kren Kask ja kolmas oli Gleb Karpenko Tallinnast.
Viljandi rattaklubi kasvandik Toomas Vool võttis Otepääl vastu noorte grupisõidu meistri medali, milleni jõudmisel olid talle suureks abiks klubikaaslased. Teiseks sõitis end Türi noormees Kren Kask ja kolmas oli Gleb Karpenko Tallinnast. Foto: Marek Johanson

Kolmapäeval peeti Otepääl Eesti noorte jalgratturite grupisõidu meistrivõistlused ning M-16 klassis krooniti meistriks Viljandi rattaklubi liige Toomas Vool. Tema klubikaaslased Elina Tasane ja Johannes Tiirats pälvisid 14-aastaste klassis pronksi.

Otepää rada on tehniline ja raskete tõusudega ning sobilik pigem jõulistele kui kergekaalulistele ratturitele. Et kurnavatele tõusudele lisanduvad pikad ja kiired laskumised, siis puhkemomente peaaegu polegi.

M-16 klassis sõideti 52 kilomeetrit ehk kaheksa 6,5-kilomeetrist ringi ning viljandlastel õnnestus oma ühtlaselt «tugev pink» ära kasutada ja tiitel koju tuua.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles