Naiskond kaotas Tallinnas ja võitis kodus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel Tallinnas Eesti näituste spordisaalis oma teise Eesti naiste võrkpalli Salestar liiga kohtumise pidanud Viljandi Metall naiskond pidi 1:3 tunnistama GMP/Olympic paremust, päev hiljem alistasid viljandlannad kodulinnas 3:1 Noortekoondis/Audentese.


Viljandi naiskonna peatreener Peeter Vahtra sõnul jäid viljandlannad reedel Olympicu vastu hätta eelkõige kaitses. «Vastane mängis kaitses suurepäraselt, meie tegime seal aga lubamatuid ja rumalaid eksimusi,» rääkis treener.



Viljandi Metall sai GMP/Olympicu vastu avageimis 19 ja teises 24 punkti, võitis kolmanda 25:20, ent pidi enda alistatuks tunnistama neljanda geimi 21:25 kaotuse järel.



Laupäeval Viljandi maagümnaasiumis Audentese vastu esimese geimi 22:25 kaotanud Viljandi Metall võitis kindlalt kolm järgmist, neist kolmanda koguni 25:1 tulemusega. «Avageimi kaotus oli Viljandi võistkonna lohakuse tagajärg,» tõdes Peeter Vahtra, kes ametlikult on mõlema laupäeval vastamisi olnud võistkonna juhendaja.



Kohtumist 22:25 kaotusega alustanud Viljandi Metall võitis teise 25:13, kolmanda 25:1 ning neljanda 25:16.


Pühapäeval Viljandi spordihoones aset leidma pidanud Viljandi Metall ja TÜ/Eeden vaheline mäng on edasi lükatud 20. novembrile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles