Viljandi mees lööb Tais koos Viimsi tiigritega kohalikke mehi nokauti

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma esimese «Max Muay Thai» sarja võidu võttis Andi Uustalu pikakasvulise hiinlase Ahshi Petchashira (paremal) vastu. Juba järgmisel võistlusel nädal hiljem alistas ta aga suurte kogemustega tailase Yodsankrai Sor Kanchana.
Oma esimese «Max Muay Thai» sarja võidu võttis Andi Uustalu pikakasvulise hiinlase Ahshi Petchashira (paremal) vastu. Juba järgmisel võistlusel nädal hiljem alistas ta aga suurte kogemustega tailase Yodsankrai Sor Kanchana. Foto: Kuvatõmmis

Viljandist pärit poksija Andi Uustalu, kes möödunud aasta lõpus kolis paremate treeningutingimuste nimel Tallinna ja liitus Viimsi Tigers Gymi klubiga, on saanud sisse täistuurid maailma ühes menukamas Tai poksi sarjas «Max Muay Thai». 

Tipptasemel võistlusi peetakse igal õhtul, neid kantakse suure menuga üle televisioonis ning jälgijaid leidub Aasiast Euroopani. «See on Tai poksi tipp,» nentis meeskonna mänedžer Ivo Pukk.

Viimsi Tigers Gymi ja Wiru Treeningu klubi sportlastest koosnev Tigers Fight Team Estonia oli Tais treeninglaagris ning viimasel paaril nädalal osalenud kahel profivõistlusel. Mõlemal saatis teda edu ning Viljandi Tai poksi klubis oma sportlasteed alustanud Andi Uustalu ei pidanud kummalgi kaotuskibedust tundma. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles