Lähte grupisõidu meistrivõistlused kulgesid külgtuules

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rängas külgtuules kulgenud grupisõidu meistrivõistlustel sai Greg Hallop (paremal) 11. ja Josten Vaidem 13. koha.
Rängas külgtuules kulgenud grupisõidu meistrivõistlustel sai Greg Hallop (paremal) 11. ja Josten Vaidem 13. koha. Foto: Marek Johanson

Möödunud pühapäeval peeti Tartumaal Lähtel Hearumi Eesti meistrivõistlused jalgratta grupisõidus. Rajutuules kulgenud 170,3-kilomeetrises võidukihutamises sai Greg Hallop 11. ja Josten Vaidem 13. koha.

Kohe stardis täiskäigu sisse lülitanud Rein Taaramäega ei suutnud keegi sammu pidada, ka mitte Hallop, kes algul end hästi juhtgruppi sisse sõitis. Teise ringi alguseks oli ette jäänud seitse meest ning Hallop oli teises ja Vaidem kolmandas grupis. Lõpuks jäi juhtgruppi kuus meest ning Hallop tuli üle finišijoone teises, viieliikmelises grupis.

Meistritiitli võttis Gert Jõeäär, kes tunnistas võidu järel, et on üllatunud, sest pidas teiseks tulnud Alo Jakinit ja kolmandana finišeerunud Rein Taaramäed endast tunduvalt tugevamaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles