Andres Allik tuli Piiroja etapil viiendaks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FOTO: Andres Allik (masin number 8) jätkab Eesti veoautokrossi meistrivõistluste üldarvestuses neljandal kohal.
FOTO: Andres Allik (masin number 8) jätkab Eesti veoautokrossi meistrivõistluste üldarvestuses neljandal kohal. Foto: Kalle Allik

22. juunil peeti Jõgevamaal Piirojal Eesti veoautokrossi meistrivõistluste teine etapp. Ainsa viljandlasena selles sarjas osalev Andres Allik, kes sõidab GAZ-53 klassis, sai tõrkuva tehnikaga maadeldes lõpuks viienda koha, mistõttu langes üldarvestuses kahe etapi järel kolmandalt kohalt neljandale.

Eelsõitudes näitasid parimat minekut Toomas Repp, Mikk Mäesaar ja Sigmar Tammemägi. Kõik kolm sõitsid välja täpselt ühesuguse aja.

Repp võitis hiljem nii poolfinaalid kui finaali, Mäesaar tuli teiseks. Kolmandale kohale käis tihe rebimine ning lõpuks võitis madalaima pjedestaalikoha poolfinaalides neljas olnud Erko Sibul. Mitmekordne Eesti meister Sigmar Tammemägi, kelle sõidud sel etapil jäid oma sõnul viimasteks, sai neljanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles