Viljandimaa koorid kogunevad Võhmas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme peetakse Võhma gümnaasiumis Viljandimaa kooride 20. kevadpäev. Koorid kogunevad kell 14 hääli lahti laulma ja kell 16 algab kontsert.

Kontserdi teema on Eesti filmimuusika. Koorid esitavad ühe oma lemmiklaulu ja teise laulu Eesti filmimuusikast. Ühislauludena on kavas Uno Naissoo / Paul-Erik Rummo «Põgene, vaba laps» filmist «Viimne reliikvia» ja Jaan Tätte «Tuulevaiksel ööl».

Kooride kevadpäevast võtab osa üheksa Viljandimaa koori paarisaja lauljaga.

Kohale tulevad Viljandi Pauluse koguduse segakoor (dirigent Külli Salumäe), segakoor Sävel (Valli Pang), Suure-Jaani segakoor Ilmatar (Riina Mankin), Olustvere segakoor Lehola (Aita Tammpere, Maret Mölder ja Agnes Kukk), Viljandi meeskoor Sakala (Liisi Toomsalu ja Mareks Lobe), naiskoor Eha (Eda Kivisild), Tarvastu segakoor Üits Viis (Karin Taukar), Viljandi kultuuriseltsi Koit (Allar Jakobson) ja Võhma kultuurikeskuse segakoor Leelo (Mait Reimann).

Koorid tutvustavad end lühikeste humoorikate vahepaladega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles