Tennisekeskuse konkurss lõppes ettearvatult

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nii seest kui väljast on 1980. aastatel rajatud tennisemaja väga armetus seisus ning kasutada saab seda vaid suvel.
Nii seest kui väljast on 1980. aastatel rajatud tennisemaja väga armetus seisus ning kasutada saab seda vaid suvel. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Pärast pikki läbirääkimisi annab Viljandi linn järveäärse tennisekompleksi ja koos sellega 200 000 eurot osaühingule Tennisekeskus, kes lubab järgmise suve alguseks rajada sinna uued tenniseväljakud ja olmehoone.

«Otsustamine venis linnavalitsuses päris pikalt, sest enne tahtsime kõik pisiasjad selgeks rääkida,» lausus abilinnapea Kalvi Märtin. Sel esmaspäeval langetasid linnajuhid lõpliku otsuse.

Konkurss tennisekompleksi arendaja leidmiseks oli tavapärastest riigihangetest pisut erinev. Nimelt andsid linnajuhid teada, mida nad tennisekompleksis näha tahavad, ning ettevõtjate vahel läks võistlus lahti selle peale, kes tahab töö eest linnalt kõige vähem toetust saada. Lisaks arvestati arendaja enda pakkumisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles