Lasteaia väravasse sattunud turvaseksi reklaam vahetati välja

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reklaamfirma Prisma NET lootis tervise arengu instituudi tellitud kondoomireklaami lastaia värava juures vahetada õhtuks välja tubakavastase kampaania omaga, sest ebasobivasse kohta sattunud sõnum pälvis vähese ajaga palju hukkamõistu.
Reklaamfirma Prisma NET lootis tervise arengu instituudi tellitud kondoomireklaami lastaia värava juures vahetada õhtuks välja tubakavastase kampaania omaga, sest ebasobivasse kohta sattunud sõnum pälvis vähese ajaga palju hukkamõistu. Foto: Marko Saarm

​Veel eile päeval teatas Männimäel Mängupesa lasteaia jalgvärava lähedal olev reklaam, et kumm on seks ja asjast tuleb rääkida õigel hetkel. Kolmetahulise reklaamtulba tänavapoolsel pildil jagasid omavahel õrnusi kaks meest.  

See reklaampilt riivas isegi neid, kes seda isiklikult ei näinud. Näiteks võttis Sakalaga ühendust Valmar Haava, kes sai reklaamist osa Facebooki kaudu, kus seda jagati. 

«Loogiline, et selline asi ärritab. Mina oma last sinna lasteaeda ei viiks, ilma naljata,» ütles Haava, kes on ka ise lapsevanem, aga tema pere kodulasteaed on Kärstnas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles