Eksmeeri ärritas otsus korras park uuesti üles tuhnida (1)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui eelmisel nädalal sündis linnavalitsuses otsus need kaks torkavat kuuske maha võtta, siis eile ütles linnapea Ando Kiviberg, et asju saab lahendada ka nii, et keegi ennast nende külge aheldama ei peaks.
Kui eelmisel nädalal sündis linnavalitsuses otsus need kaks torkavat kuuske maha võtta, siis eile ütles linnapea Ando Kiviberg, et asju saab lahendada ka nii, et keegi ennast nende külge aheldama ei peaks. Foto: Marko Saarm

​Kui Viljandi linnavolikogu liige Malle Vahtra luges eelmisel nädalal Sakalast linnavalitsuse otsusest võtta raekoja pargist maha kaks hõbekuuske, hakkas ta oma sõnul nutma, sest tal oli kahju nii kuuskedest kui ka pargist, mis alles kaks aastat tagasi valmis sai. 

«Ma katsun hästi rahulikult rääkida, sest mul on emotsioonid laes,» ütles Malle Vahtra enne, kui asus teemat kommenteerima. Tema sõnul on lipuväljaku rajamise otsus sündinud volikogult nõu küsimata ja jätab maigu, nagu tegutsetaks põhimõttel «Kui oled mulk ja muidu saad, siis juhust kasuta». Aga päris muidu siiski ei saa, sest linn paneb suhteliselt värskelt korrastatud raekoja pargi ümberehitamisse ligi kümme tuhat eurot. 

Kõik algas sellest, et riik pakkus Eesti Vabariigi 100. aastapäeva puhul lipuväljaku korrastamiseks kuni 30 000 eurot, mida ka Viljandi küsis ja sai. Malle Vahtra nimetas seda toetust õnnetuseks, sest talle tundub, et raha küsides ei teadnud keegi päris täpselt, mida sellega peale hakata. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles