Piima hind lubab ehitamisest unistada

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Paala juht Andrus Keerd leiab, et viimased kaks ja pool aastat on lüpsikarja omanikule olnud mahavisatud aeg. Kerkiv piimahind annab nüüd võimaluse investeerimisele mõelda.
Osaühingu Paala juht Andrus Keerd leiab, et viimased kaks ja pool aastat on lüpsikarja omanikule olnud mahavisatud aeg. Kerkiv piimahind annab nüüd võimaluse investeerimisele mõelda. Foto: Elmo Riig

​Piima hinna tõus on andnud Suure-Jaani valla Reegoldi küla 400 lüpsilehmaga osaühingule Paala võimaluse kavandada uut lauta ning läinud nädalal küsis ettevõte vallajuhtidelt piimafarmi laiendamiseks projekteerimistingimusi.

Osaühingu juht Andrus Keerd ütles, et praegu ta veel ehitamisele ei mõtle. «Selle aasta lõpuks saame ehk võlgadest lahti,» lausus ta lootusrikkalt. «Siis saame ehk investeerimisele mõelda.»

Keerd nentis, et viimased kaks ja pool aastat on piimafarmile olnud sisuliselt mahavisatud aeg, mille jooksul on kogutud vaid võlgu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles