Kergejõustiklased tõid klubide võistluselt hõbedase karika

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teise koha karika võttis Sakala klubi nimel vastu kuulitõukes isikliku rekordi teinud Jander Heil. Pjedestaalil oli aga veel üks Viljandi noormees: esikohakarika võttis Tallinna klubi eest vastu Tony Nõu, kes on samuti siit pärit.
Teise koha karika võttis Sakala klubi nimel vastu kuulitõukes isikliku rekordi teinud Jander Heil. Pjedestaalil oli aga veel üks Viljandi noormees: esikohakarika võttis Tallinna klubi eest vastu Tony Nõu, kes on samuti siit pärit. Foto: Tiit Aru

Viljandi kergejõustikuselts Sakala naasis Pärnus peetud Eesti klubide karikavõistlustelt teise kohaga. Viljandlased kaotasid küll Tallinna Audentese klubile, ent suutsid edestada Tartu ülikooli akadeemilist spordiklubi.

Teise koha karikat läks Sakala seltsi nimel vastu võtma kuulitõukaja Jander Heil, kes püstitas Pärnus uue isikliku rekordi 18.85 ja võttis alavõidu. Kuulitõukes said viljandlased kaksikvõidu: teise koha tõi Kristo Galeta tulemusega 18.27.

Teise kaksikvõidu sai Sakala odaviskes. Esikoha saavutas Erki Leppik tulemusega 70.17 ja teise koha Ahti Peder tulemusega 66.75.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles