Poisid laulavad võidu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Žürii esimees Venno Laul
Žürii esimees Venno Laul Foto: Toomas Huik / Postimees

Eesti meestelaulu selts korraldab juba seitsmendat korda üle-eestilise poistest solistide võistulaulmise. Veebruaris ja märtsis osales maakondade ja linnade eelvoorus ligi pool tuhat laulupoissi.

Eesti meestelaulu seltsi juhatuse esimees Arvi Karotam teatas, et lauluvõistluse lõppvoor algab laupäeval, 9. aprillil kell 11.30 Viljandi pärimusmuusika aidas, kus kuues vanuserühmas osaleb 41 eelvoorude paremat lauljat.

Lõppvooru pääsesid ka kaks Viljandimaa laulupoissi: Rimo Bachmann ja Stefan Airapetjan, esimest juhendab Ene Raju ja teist Hedi-Kai Pai.

Võistulaulmisest osavõtjaid hindab viieliikmeline žürii, keda juhib emeriitprofessor Venno Laul. Iga vanuserühma võitja sõidab koju uue jalgrattaga.

Võitjate autasustamine ja lõppkontsert algab kell 18.30. Üritus on kõigile tasuta.

Poistekoorides laulmine on viimastel aastatel muutunud järjest populaar­semaks. Meestelaulu seltsi kuulub 57 poistekoori ligi 1500 lauljaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles