Viljandis käib haridusmess

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi spordihoones kestab tänasest homseni haridusmess. Messil tutvustavad noortele õppimis- ja tegevusvõimalusi 35 gümnaasiumi, kutseõppeasutust ja kõrgkooli ning ühiskondlikku organisatsiooni.


Haridusmessi peakorraldaja Tiit Kalmeti sõnul on tänavu veidi suuremat tähelepanu pööratud noorteühenduste ja -organisatsioonide tegevusele. Oma toodangut tutvustavad Kesk- ja Lõuna-Eesti koolide õpilasfirmad.

Neljapäeval kell 16 on haridusmessil 2012. aastal tööd alustava Viljandi ühisgümnaasiumi infotund, kus gümnaasiumi direktor Ülle Luisk tutvustab uue kooli õppetöö ja õppekava ettevalmistamist.

Viljandi haridusmess on avatud 7. ja 8. aprillil kella 12—17.

Haridusmessi eesmärk on pakkuda noortele õpingute jätkamise ja vaba aja veetmise võimaluste kohta käivat teavet. Lisaks õppeasutuste ja erialade tutvustamisele on kahele päevale kavandatud hulk meelelahutuslikke ja põnevaid tegevusi ning noortekollektiivide esinemisi, peetakse kutsesuunitlusvõistluse «Oskaja» finaal ja palju muud.

Viljandi haridusmessi ajakava leiad siit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles