Lõpuaktused panevad kondiitrid ja lillemüüjad täisvõimsusel tööle

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teemu Äri juhataja Dena Kivilaan on kiireteks koolilõpupäevadeks valmistunud, tellides tavalisest rohkem kaupa. Muu hulgas leidub seal krüsanteeme, mille ühe oksa küljes on eri värvi õied.
Teemu Äri juhataja Dena Kivilaan on kiireteks koolilõpupäevadeks valmistunud, tellides tavalisest rohkem kaupa. Muu hulgas leidub seal krüsanteeme, mille ühe oksa küljes on eri värvi õied. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Tänasest algab Viljandimaal lõpuaktuste möll, mis kestab terve nädala. Et koolilõpetaja aga lille pihku ja suu magusaks saaks, tuleb sugulastel ja sõpradel läbi käia kondiitri- ja lilleärist. 

Ettevõtte Tordikaunistused juhatuse liige ja tordivalmistaja Katrin Paberit ütles, et temalt on lõpetajatele tellitud seitse torti ja rohkem ta ilmselt ei jõuagi sel nädalalõpul teha. 

«Tegutsen üksinda ja teen kõik algusest peale ise naturaalsetest toorainetest, mingisuguseid pagaritööstuse sala­aineid ei kasuta,» selgitas Paberit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles