Lions-klubi pani õla alla tublile sporditüdrukule

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lions-klubi toetust tuli 14-aastane heitealade suurtalent Kelly Heinpõld vastu võtma koos ema Monicaga. Paremal LC Viljandi Fellin president Margus Milvek.
Lions-klubi toetust tuli 14-aastane heitealade suurtalent Kelly Heinpõld vastu võtma koos ema Monicaga. Paremal LC Viljandi Fellin president Margus Milvek. Foto: LC VILJANDI FELLIN

Nädalavahetusel andis Viljandi Lions-klubi Fellin Eesti noorte kergejõustiku heitealade tõusvale tähele Kelly Heinpõllule 300-eurose toetustšeki.

Klubi president Margus Milvek ütles, et klubi esitas Kelly tegelikult Matti Klaari stipendiumi saajaks, aga et ta valituks ei osutunud, otsustati teda toetada klubi heategevuskassast.

«Kelly on üks maakonna andekamaid sporditalente. Ta on väga entusiastlik, tal on sihid paigas ning me ei tahtnud teda stipendiumist ilma jäämise järel toetuseta jätta,» kõneles Milvek. «Sporditegemisega kaasnevad kulud ning et Kelly põeb diabeeti, on tema kulud veelgi suuremad.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles