Villasse immitsenud solk pani omaniku Veevärgiga vaidlema

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mäeveerult Viljandi järvele vaatav Lorenzoni villa, mille ühte korterisse seni teadmata põhjusel reovesi tungis, on ehitatud XX sajandi esimesel poolel ja tunnistatud kultuurimälestiseks. Vaidlusalune lampkast (väikesel pildil) asub otse maja kõrval.
Mäeveerult Viljandi järvele vaatav Lorenzoni villa, mille ühte korterisse seni teadmata põhjusel reovesi tungis, on ehitatud XX sajandi esimesel poolel ja tunnistatud kultuurimälestiseks. Vaidlusalune lampkast (väikesel pildil) asub otse maja kõrval. Foto: Marko Saarm

Viljandi vanalinnas Roosi tänav 6 asuva villa keldrikorruse elanike vannituppa immitses kevadel reovesi. Selle üle, kes peaks maksma kanalisatsioonis peituva vea parandamise eest, on omaniku esindaja ja Viljandi Veevärk aga eri meelt.

Kultuurimälestisena kaitse all olev Roosi tänava maja kuulub osaühingule Mariin Grupp. Selle esindaja Urmet Elmaste ütles, et ei taha tüli ülespuhumist, aga olukord on tema arvates mõistusevastane. «Olen sattunud nii-öelda väljapressimise alla. Veevärk on ära lõiganud ühe ühendustoru ja nüüd seab mind fakti ette, et selle ühenduse taastamise kulud pean katma mina, ehkki sisuliselt on see Veevärgi praaktöö,» rääkis ta.

Mis on reoveeuputuse põhjus?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles