Rõõmsad raamatutegelased vallutasid spordihoone

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

«Oo, kui ilus, ma pole enne nii kaunist neidu näinud! Ma võtan su tantsima,» ütles eile Viljandi spordihoone saalis kõndinud prints ja haaras Tuhkatriinul käest.

Saalitäis mudilasi jälgis, kuidas väikesed printsid ja printsessid üksteise seltsis keerutasid ja kuninglikku balli nautisid. Pärast kaotas Tuhkatriinu põgenedes kinga, kuid varsti leidis prints oma unistuste neiu teiste hulgast uuesti üles.

Niisugune oli Männimäe lasteaia Oravakese rühma etendus, millega avati Viljandi spordihoones üles pandud kunstinäitus. Traditsioonilise väljapaneku teema oli «Tegelased raamatutest» ning sellest lähtudes olid valminud ka laste joonistused ja näputööd.

«Tuhkatriinu» tegelaste kõrval aitasid näitust avada kasvatajate kehastatavad kaltsunukk Sipsik, koer Nässu ja Saabastega Kass, kes on samuti pärit tuntud lasteraamatutest.

Männimäe lasteaia juhataja Ene Männik rääkis, et spordihoone näitusel on väljas kuue Viljandi lasteaia looming. Avamist olid tunnistama tulnud kõigi lasteaedade koolieelikute rühmad.

Viljandi lasteaedade kunstinäitus jääb spordihoones avatuks 17. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles