Pajumäe talu ehitab uue meierei

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tseremooniameister, talupidajate keskliidu nõukogu liige Kaul Nurm ulatas kapsli nelja-aastasele Revo Veidenbergile, kes libistas selle koos isa Viljariga nurgakivisse. Silma hoiavad peal piimatööstuse rajanud Arvo Veidenberg ja tehnoloog Sirje Luik.
Tseremooniameister, talupidajate keskliidu nõukogu liige Kaul Nurm ulatas kapsli nelja-aastasele Revo Veidenbergile, kes libistas selle koos isa Viljariga nurgakivisse. Silma hoiavad peal piimatööstuse rajanud Arvo Veidenberg ja tehnoloog Sirje Luik. Foto: Kaie Mölter

​«Seda läheb siin kõvasti vaja,» kostis Pajumäe talu peremees Viljar Veidenberg eile uue meierei nurgakivi paneku puhul õnne ja edu soovijatele. 

Pajumäele olid pidulikul puhul kogunenud koostööpartnerid ja sõbrad, piimatootmise ja -töötlemise asjatundjad. 

Peremees nimetas uut meiereid suureks investeeringuks ja julgeks otsuseks, aga selle julguse taga on teadmine, et talul läheb hästi. «Meie 80 tublit lehma annavad  aastas 9200 liitrit piima, mis on mahetootmist arvestades väga hea tulemus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles