Laudahoones avatakse õllegurmaanide Elutuba

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarkümmend aastat tagasi peeti selles ruumis 15 lehma. Reedel avatakse seal retrohõnguline õlleklubi Elutuba. Kui Mulgi pruulikojas tegutseb Lauri Vaiksaar (pildil), siis õlleklubi veab tema pealinnas elav vend Hans Vaiksaar.
Paarkümmend aastat tagasi peeti selles ruumis 15 lehma. Reedel avatakse seal retrohõnguline õlleklubi Elutuba. Kui Mulgi pruulikojas tegutseb Lauri Vaiksaar (pildil), siis õlleklubi veab tema pealinnas elav vend Hans Vaiksaar. Foto: Elmo Riig

Õllekultuuri armastajad saavad oma maitsemeeli erutada maakonna esimeses õlleklubis. Reede õhtul avab Karksi vallas Mulgi pruulikoja kõrval uksed retrohõnguline Elutuba. 

Vanasse lauta sisse seatud klubis saab mekkida nii kohaliku pruulikoja kui ka teiste Lõuna-Eesti väiketootjate kesvamärjukest. 

Kui möödunud aasta lõpus hoo sisse saanud Mulgi pruulikojas valmistab oma naisega õlut Lauri Vaiksaar, siis õlleklubi loomise algatus tuli hoopiski tema pealinnas elaval vennal Hans Vaiksaarel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles