Mustkunstnik võlub oma kodu ilusaks

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maagina tuntust koguv 33-aastane Marek Sandermat on asunud Soomaa serval Raudna jõe ääres Tohvri talus looma endale ja oma perele maapealset paradiisi.

Kui Sakala läinud nädalal sellesse tallu jõuab, tuiskab linastes riietes peremees, kaabulott peas, õuel toidu- ja jooginõudega ringi, sest hoolt vajab suur hulk kodulinde ja pudulojuseid. Ajakirjanikega kukuvad semutsema talu koer ja kass. Ülisõbralik nurrumootoriga tegelane poeb vahepeal pildistamishoogu sattunud fotograafile külje alla, ehmatab tolle poolsurnuks ja pääseb vaevu jala alla jäämisest.

Ööbikud on tol hommikul eriliselt valjuhäälsed ja ka sääsed annavad oma pininaga endast parima. Lambakarjamaal hakkavad silma nartsisside ja Himaalaja jalglehtede puhmad. Õuel on kolm suurt pärna. Hiljem kuuleme pererahvalt, et nende vahelt läbi minemine toob õnne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles