Nalja mõistavad nii noored kui vanad

, «Lõuna-Mulgimaa» toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Publiku naerutaja Arvo Pede võtab pärast esinemist vastu naljaõhtu vedaja Laine Pedaja ja kuulajate tänu.
Publiku naerutaja Arvo Pede võtab pärast esinemist vastu naljaõhtu vedaja Laine Pedaja ja kuulajate tänu. Foto: Meelis Sõerd

1. aprillil olid Mõisaküla kultuurimaja väikses saalis kohvilauad täis noori ja vanu: tähistati naljapäeva.

«Tere, Mõisaküla rahvas! Kes teid siia kokku krahmas? Kas jälle Laine Pedaja on selle asja vedaja?» pani kuulajad värsivormis tervitusega naerma mõisakülalane Arvo Pede, kes esitas oma noorpõlve luuleloomingut. Lõbusaid, sekka ka tõsisemaid ja lüürilisemaid värsse oli tal ette kanda päris palju. Hea huumorisoonega mees viskas sekka ka riimi seadmata nalja.

Arvo Pedele sekundeeris anekdoote vestes eakas kohalik mees Ilmar Rebane. Konksuga küsimusi ja mõistatusi esitas õhtut ohjanud Laine Pedaja, autasustades kiireimat õigesti vastajat kommiga.

Musitseeris mõisakülalane Udo Jakobson ansamblist Onupoeg. Ühtlasi saatis ta kitarril ühislaule, mis Laine Pedaja eestvedamisel laululehtedelt üheskoos üles võeti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles