Pottsepp teeb ekraanil vigurit (2)

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto tagaklaasile kleebitud logo pärast on Arno Nöpsi isegi politsei kinni pidanud.
Auto tagaklaasile kleebitud logo pärast on Arno Nöpsi isegi politsei kinni pidanud. Foto: Üllar Priks

​Argipäevadel laob Arno Nöps kive üksteise peale. Tema käe all valmivad pliidid, ahjud ja kaminad. Nii et igati väärikas amet. Aga ainult kelluga vehkides läheks elu igavaks. Seepärast saab ta vabal ajal sõpradega kokku ja kukub naljasketše väntama. Karu­teenetekontori tiimi klipid on kogunud populaarsust nii Eestis kui piiri taga.

Karuteenetekontor sündis juba aastal 2000, aga esialgu olid tegutsemisplaanid hoopis teistsugused. Nimelt oli ühel Arno Nöpsi tuttaval vaja koolitööna välja mõelda äriplaan.

«Mina pakkusin välja nime. Aga siis oli visioon, et sellest tuleb infotelefon,» meenutab Nöps ja selgitab: «Vaata, kui sa helistad 1182 ja küsid: «Mul on vaja sõbrale sünnipäevale minna. Mis ma talle kaardile kirjutan?», siis saadetakse sind pipramaale. Karuteenetekontori infoliin oleks olnud just selliste murede lahendamiseks. No näiteks on mingi seltskond koos, 15-20 inimest, ja mõtleb, mis mängu mängida. Sellelt liinilt oleks kohe variandid välja pakutud.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles