Spordikooli esindus piirdus kuuenda kohaga

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti A-klassi käsipalli meistrivõistluste parimaks väravavahiks nimetati Rasmus Ots Viljandi spordikoolist.
Eesti A-klassi käsipalli meistrivõistluste parimaks väravavahiks nimetati Rasmus Ots Viljandi spordikoolist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädalavahetusel leidis Põlvas lõpplahenduse tänavuse aasta Eesti A-klassi noormeeste käsipalli meistrivõistluste turniir. Viljandi spordikooli esindus sai kuuenda koha.

Tiitlivõistluste teisel etapil, mis mängiti reedel ja laupäeval, pälvis Viljandi võistkond kolm võitu ja neli kaotust. Eesti noortemeistrid selgusid kaheetapilisel turniiril, millel osales kaheksa võistkonda. Viljandlased lõpetasid nii jaanuari viimasel nädalavahetusel Viimsis kui seekord kuuendana ning jäid samale positsioonile ka kokkuvõttes.

Eesti noortemeistriks pärjati Põlva spordikooli esimene koosseis, hõbeda teenis spordiklubi Viimsi ja pronksi spordiklubi Kehra Käsipall võistkond.
A-klassi kuuluvad 1992. aastal ja hiljem sündinud pallurid.

Treenerite Lembit Nelke ja Marko Koksi õpilastest koosneva Viljandi spordikooli võistkonna parimaks mängijaks nimetati Kristjan Koovit, kogu turniiri parimaks väravavahiks tunnistati Rasmus Ots.

Juba täna õhtul kohtub spordikooli meeskond pealinnas Eesti esiliiga meistrivõistluste veerandfinaali kordusmängus Tallinna Käsipallikooliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles