Taimesti­kust saab puhtaks kaks hektarit järve

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paala järves niidetakse taimedest puhtaks ligikaudu tuhande ruutmeetri suurune ala. Pilt on tehtud möödunud aasta juunis.
Paala järves niidetakse taimedest puhtaks ligikaudu tuhande ruutmeetri suurune ala. Pilt on tehtud möödunud aasta juunis. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnavalitsus otsib ettevõtet, kes suvel Viljandi ja Paala järve supluskohad veetaimedest puhtaks niidaks. Ehkki hanke pakkumisi oodatakse tuleva kolmapäevani, hakatakse niitma eeldatavasti alles juulis.

Viljandi haljastuse ja heakorra spetsialist Liisi Preedin ei osanud öelda, kas supluskohti on igal suvel niidetud, kuid kinnitas, et seda tuleks kindlasti teha.

Linnavalitsus ootab pakkumisi 7. juunini, kuid niitma veel kohe ei kiirustata. Preedin  selgitas, et veetaimede kasvamine oleneb suuresti ilmaoludest. «Kui on soojem suvi, vohab taimestik rohkem, ja kui on külmem, siis nii hull ei ole.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles