Wimka viskab hansat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilma majas tegutsevas Wimkas on hansapäevade ajal tegevust nii suurtele kui väikestele.
Vilma majas tegutsevas Wimkas on hansapäevade ajal tegevust nii suurtele kui väikestele. Foto: Elmo Riig

Hansapäevadel avab Turu tänaval endises Vilma majas uksed Wimka, pakkudes täna ja homme meeleolukat tegevust: inspratsioonipäeva, pidu ja trennihommikut.

Kolmandat korda teoks saavale «Wimka hansale» annab avapaugu laupäeval kell 10 algav Wimka ft VLND täika, mida, nagu nimestki näha, tehakse koos noorteportaaliga VLND. Müüma on oodatud kõik, kel midagi üle. Vilma maja hoovis on täika ajal avatud kohvik ning meeleolu loob DJ Jaanika Elgula. 

Kell 12 algav inspiratsioonipäev keskendub sotsiaalmeediale.  Oma tegemistest, kogemustest, seiklustest ja õppetundidest tulevad rääkima Viljandi noorblogija Mariel Pähkel, kes pärjati eelmisel aastal parimaks noorukite­blogi kategoorias, ja Kris Süld, kes on viljandlastele tuntud kui veebilehe VLND eestvedaja ja aktiivne linnakodanik. Tema tekste ja pilte leiab ka online-ajakirjast Hooligan Hamlet, kus ta lisaks toimetamisele kuulub loovkollektiivi. Youtube’i maailma tutvustab Henri Karpov, kes on avalikkusele tuntud kui Hensugusta. Tema videod räägivad vaatajaid naerutades ta enda mõtetest ja juhtumistest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles