Viljandlannad andsid Eesti koondise edusse oma panuse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlanna Lisa-Batricia Karu kuulub Tartu võimlemisklubi Rütmika Perfetto rühma meistriklassi rühma koosseisu.
Viljandlanna Lisa-Batricia Karu kuulub Tartu võimlemisklubi Rütmika Perfetto rühma meistriklassi rühma koosseisu. Foto: Indrek Kask

​Oma suure panuse Eesti koondise edusse möödunud nädalavahetusel Soomes peetud rühmvõimlemise maailmameistrivõistlustel andsid ka Tartu Rütmika klubi koosseisus ülesastunud viljandlannad Lisa-Batricia Karu ja Keliis Lillemets.

Tiitlivõistlustel osales 24 juunioriklassi rühma 11 riigist ja 30 meistriklassi rühma 14 riigist. Eesti delegatsioon oli samuti rohkearvuline. Mõlemas vanuseklassis asus võistlustulle kolm koosseisu: meistriklassis VK Janika Diamonds, VK Rütmika Perfetto ja VK Janika Tallinn Senior Team ning juunioriklassis VK Rütmika Perfetto Juunior, VK Janika Mireth ja VK Janika Rosett.

Mõlema vanuseklassi arvestuses sai Eesti võistkondadest parima eelvõistluse tulemuse VK Rütmika juunioriklassi rühm Perfetto Juunior, mille koosseisu kuulub ka Viljandi spordikooli õpilane Keliis Lillemets. Punktidega 17,10 tagati viiendana kindel pääs finaalvõistlusele. Finaalkatsega suudeti hinnet veel 0,3 punkti võrra parandada ning kahe Soome ja kahe Venemaa võistkonna järel lõpetati võistlus tugeva viienda kohaga, kogudes kahe katsega 34,4 punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles