Tütar võttis üle isa töö Mulgi messil

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaija Kaasik tundis messi peakorraldajana esialgu suure vastutuse ees küll kõhedust, kuid seni on kõik ladusalt läinud.
Kaija Kaasik tundis messi peakorraldajana esialgu suure vastutuse ees küll kõhedust, kuid seni on kõik ladusalt läinud. Foto: Elmo Riig

Mulgi mess ei jää tänavugi pidamata, kuigi selle peakorraldaja Tõnu Kaasik on meie seast lahkunud. Töö on üle võtnud tema 29-aastane tütar Kaija Kaasik, kes soovib traditsiooni elus hoida.

Ülejäänud Mulgi messi meeskond on sama: Kaija Kaasiku ema, kaks õde ja vend. «Kogu pere teeb ja toetab,» lausus Kaasik. Tema hinnangul pole korraldamises seni midagi väga rasket olnud, kuigi mõni üksik tõrge on varasemate kokkulepetega ette tulnud. «Need said lahendatud,» kinnitas Kaasik.

See, miks aga just Kaija Kaasik Tõnu Kaasiku nelja lapse hulgast messi korraldajaks sai, oli asjade loomulik käik. «Nii lihtsalt läks. Ma olin just parasjagu väiksema lapsega kodus, teised tegid omi asju, mis neil põhitööks on, ja siis sattus nii, et hakkasin ise tegema,» selgitas Kaasik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles