Maailma suurimast veebipoest leiab Viljandi vapiga särgi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Iirimaal,» leidis ajakirjanik Marko Suurmägi linnavalitsuse pressiesindaja Johan-Kristjan Konovalovi selja taga askeldades vastuse küsimusele, kus on ametlik Viljandi logoga valge särk tehtud. Must särk, mis on avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kulli käes, on tehtud Hispaanias.
«Iirimaal,» leidis ajakirjanik Marko Suurmägi linnavalitsuse pressiesindaja Johan-Kristjan Konovalovi selja taga askeldades vastuse küsimusele, kus on ametlik Viljandi logoga valge särk tehtud. Must särk, mis on avalike suhete ja turismiameti juhataja Krista Kulli käes, on tehtud Hispaanias. Foto: Elmo Riig

​Maailma suurima veebipoe miljonite müügis olevate toodete seast leiab ka Viljandi nime ja valede värvidega vapiroosiga T-särgi. Ühegi teise Eesti linna reklaamsärke selles netipoes ei müüda.

«Me pole selliseid särke kunagi varem näinud ja kindlasti mitte tellinud,» sõnas Viljandi linnavalitsuse avalike suhete ja turismiameti juht Krista Kull, kes peab Hiinas tegutseva Aliexpressi netipoes pakutavat T-särki üsna koledaks.

Ka Viljandi turismiinfopunkti juhataja Angela Aru sõnul pole vapiroosiga särke teadaolevalt kunagi tehtud. Vähemalt müügis pole neid infopunktis olnud, ehkki Viljandi sümbolitega särke on päris hulgaliselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles