Eluohtlik tondiloss on endiselt valla surmamängudeks

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirjanduse sekkumine on piirkonnapolitseiniku sõnul noorte tungi stalkerlikku kolossi küll kahandanud ja lapsevanemate teadlikkust tõstnud, aga kuu aega hiljem on eluohtlik hoone endiselt põnevust otsivaile noortele valla. Ka ei ole kinnistul näha ühtki silti, mille tekst eramaale sisenemist keelaks ja ohtude eest hoiataks.
Ajakirjanduse sekkumine on piirkonnapolitseiniku sõnul noorte tungi stalkerlikku kolossi küll kahandanud ja lapsevanemate teadlikkust tõstnud, aga kuu aega hiljem on eluohtlik hoone endiselt põnevust otsivaile noortele valla. Ka ei ole kinnistul näha ühtki silti, mille tekst eramaale sisenemist keelaks ja ohtude eest hoiataks. Foto: Marek Tiits

​29. aprillil Sakalas ilmunud artikkel «Vana veski meelitab noori adrenaliinisõltlasi eluga riskima» on piirkonnapolitseiniku sõnul küll tõstnud ohuallikaks oleva hoone lapsevanemate teadvusesse ja kahandanud noorte tungi tondilossist põnevust otsida, kuid korravalvuril on hoone omanikele endiselt hulk etteheiteid.

Köstri tänaval sünge kolossina kõrguv endine viljaveski muutus pärast tühjana seisma jäämist ümbruskonna lastele ja noortele omalaadseks põnevuse otsimise kohaks, kuhu tuldi turnima kaugemaltki kui ainult Viljandist. Et aga hoone on täielikult amortiseerunud ning selle vahelaed ja katus mädanenud, võib seiklusena näiv ohtlik ronimine lõppeda meetrite kõrguselt betoonpõrandale prantsatamisega. Lühidalt – surmaga. 

Möödunud korral, kui Sakala veskist kirjutas, nentis linnakantselei menetlusspetsialist Inga Meo, et omanikele on tehtud märgukirju heakorra osas, millele nood on alati reageerinud. Ka on palutud tõkestada sissepääs veski küljes asuvasse elumajja. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles