IRL loobus valimisliidust. Vabaerakond jäi omapäi

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isamaa ja Res Publica Liidu praegused linnavolikogu liikmed lähevad sügisel valimistele oma erakonna nimekirjas. Sellise otsuse tegid erakondlased esmaspäeval ning sellega loobuti mõttest minna sügisel Viljandis võitu püüdma valimisliiduna.
Isamaa ja Res Publica Liidu praegused linnavolikogu liikmed lähevad sügisel valimistele oma erakonna nimekirjas. Sellise otsuse tegid erakondlased esmaspäeval ning sellega loobuti mõttest minna sügisel Viljandis võitu püüdma valimisliiduna. Foto: Marko Saarm

«Natuke selline tunne on küll, nagu oleks vaip alt ära tõmmatud,» tunnistas Vabaerakonna Viljandimaa juht Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) otsuse peale, millega nood loobusid valimisliidu moodustamisest.

«Kõige rohkem tõmbas IRL-i peakontor vaiba alt ära omaenda erakonna liikmetelt,» hindas Vabaerakonna Viljandi- ja Järvamaa piirkonna juht Ain Ostra otsust, millega IRL loobus paar kuud tagasi tehtud valikust luua Viljandis valimistele minekuks valimisliit, kuhu olid kutsutud ka Vabaerakonna liikmed.

Liikmed toetavad esimeest

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles