Pardiema prääksus päästjad tagasi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanalisatsioonikaevu kaas. Pilt on illustreeriv.
Kanalisatsioonikaevu kaas. Pilt on illustreeriv. Foto: Marko Saarm

Pühapäeval tegeles Viljandi päästekomandos valves olnud meeskond ühe pardiperega kaks korda. Esimesel korral anti päästetud pardipoeg emale üle, aga poolsada meetrit eemal sai neile saatuslikuks samasugune.

Kõigepealt said päästjad kell 14.09 väljakutse Kooli tänavale, kus pardipoeg oli kukkunud läbi kanalisatsioonikaevu kaane. Nad tõstsid pardipoja kahva abil välja ja andsid ta üle läheduses patseerivale emale. Samasugune päästeoperatsioon viidi läbi ka umbes poolteist tundi hiljem sealsamas lähedal asuval Kõrgemäe tänaval.

Lõuna päästekeskuse kommunikatsioonijuht Marek Kiik märkis, et ilmselt oli see sama perekond, sest pärast esimest väljakutset võtsid pisikesed paterdajad koos emaga suuna Viljandi järve poole. Suline seltskond ei jõudnud täies koosseisus aga kaugele, sest umbes 50 meetri kaugusel esimesest õnnetuspaigast ootas ees järgmine kaev, kus juhtus sama asi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles