Repliik. Viljandi aktsiad

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellest, et Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) võib eelolevateks kohalikeks valimisteks oma Viljandi nimekirja etteotsa panna Jaak (Wunderkind) Madisoni, hakati tasahilju rääkima juba peaaegu aasta tagasi. Kui ma temalt endalt selle kohta mullu septembris presidendivalimiste päeval Estonia teatri katuseterrassil uurisin, jäi ta sõnaliselt ebalevaks, kuid näitas kehakeelega, et see idee on ahvatlev.

Nüüd on plaan avalikult kinnitust leidnud ja mul on selle üle hea meel. Ehkki Madisoni poliitiline karjäär pole kuigi pikk, on temast kujunenud oma partei üks kolmest vapinäost ning see lisab siinsele kampaaniale hoogu ja värvi.

Ühtlasi tõstis EKRE äsjase teatega Viljandi aktsiaid, mis siin seni võimul olnud IRL-i tegevuse tõttu olid langusesse läinud. Samal ajal, kui IRL-i liikmed häbenevad oma kantsis oma nime all valimistele minna, ütleb nende üleriigiline põhikonkurent otse: Viljandi pole koht, mille pärast lahing pidamata jäetakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles