Noored hankisid võistluspraktikat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joosep Voll teenis Tallinnas peetud noorteturniiril esikoha.
Joosep Voll teenis Tallinnas peetud noorteturniiril esikoha. Foto: Erakogu

Märtsi kolmandal laupäeval osalesid paljud Viljandi spordikooli juudo osakonna nooremad õpilased pealinnas Tondi juudokooli korraldatud turniiril «Kiddo judo shiai».

Nagu selgitas Viljandi treener ja spordiklubi Taifu eestvedaja Viljar Kannel, oli mõõduvõtt mõeldud eelkõige noorematele, algajatele sportlastele. Turniiril oli kavas kolm vanuserühma, millest meie järelkasv oli esindatud kahes: 2003. aastal ja varem sündinute grupis ning 2001. aastal sündinute arvestuses.

«Kui paljud klubid olid võistlema toonud oma tublimad, siis teised proovisid uustulnukaid. Meie osalesime nii-öelda teise ešeloniga, nendega, kellele see oli esimene, teine või kolmas võistlus,» selgitas treener.

Nooremas grupis teenis Kenner Saar kehakaalus alla 25 kilo tihedas konkurentsis kõrge kolmanda koha. Oosip Mägi oli alla 29-kiloste kaalus seitsmes ning Jaanus Voll sai tubli üheksanda tulemuse kehakaalus alla 32 kilo.

Viljar Kanneli sõnul oli osalejaid Viljandimaalt rohkemgi, ent kõik ei suutnud kas vähese treenituse või keskendumisraskuste tõttu end veel tihedas konkurentsis maksma panna.
Turniiri vanemas võistlusgrupis sai Viljandimaa noormees Joosep Voll esikoha. Kaalus üle 60 kilo rassinud Raudna kooli poisil oli see alles teine võistlus. «Raskekaalu kuuluval heade eeldustega Joosepil on arvestatav šanss saada veel tänavu

C-klassi tiitlivõistlustelt medal,» ütles noormehe juhendaja Viljar Kannel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles