Ragne Varblane pärjati juunioride kullaga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli noored said B-klassi Eesti meistrivõistlustel neli medalit. Pildil vasakult on Regiina Kappet, Kristel Naelso, Aaro Abolkaln ja Venno Austrin.
Viljandi spordikooli noored said B-klassi Eesti meistrivõistlustel neli medalit. Pildil vasakult on Regiina Kappet, Kristel Naelso, Aaro Abolkaln ja Venno Austrin. Foto: Erakogu

Eesti juunioride ja B-klassi juudomeistrivõistlustel ühe kulla, kolm hõbedat ja kaks pronksi korjanud viljandlaste seas oli õnnestujaid põrujatest enam.

Tänavused Eesti juunioride ja B-klassi juudomeistrid selgitati nädalavahetusel Tartus. Esimesel päeval käisid tatamil juuniorid ehk judokad, kelle sünniaasta jääb ajavahemikku 1992—1995.

Viljandi spordikooli ja spordiklubi Taifu liikmetest tegid selles konkurentsis kaasa kaks neidu: Ragne Varblane ja Kristiina Soop. Mõlemad võistlesid kaalus alla 57 kilo. Ragne Varblane lõpetas tiitlivõistlused kuld- ning Kristiina Soop pronksmedaliga.

Pühapäeval sealsamas Tartus peetud B-klassi Eesti meistrivõistlustel osales Viljandi spordikooli õpilasi juunioridest tublisti enam. Ehkki võidutrofeeni ei küündinud neist seekord keegi, korjasid viljandlased kamba peale neli medalit ja kaks viiendat kohta.

«Kui juunioride mõõduvõtu eel olin kahes medalis võrdlemisi veendunud, siis B-klassis oli kõhklusi rohkem,» tunnistas treener Viljar Kannel. «Selles eas on võistlus sageli ettearvamatu, aga paari medalit lootsin siiski.» Neljast Viljandi judoka teenitud medalist kolm olid hõbedased.

Alla 40-kiloste neidude kehakaalus tuli teiseks Regiina Kappet, kaalus alla 57 kilo oli teine Kristel Naelso ning alla 50-kiloste noormeeste kaalus Venno Austrin.

Mõningat pettumust tunnistas treener Aaro Abolkalni kehakaalus alla 73 kilo saadud pronksi üle. «Ootasin kraadi võrra kangemat medalit,» tõdes juhendaja.

Viljandi spordikooli noortest said selles vanuseklassis tubli viienda koha veel Äli Agnes Järve ja Pille-Riin Lahesalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles