Viljandi ootab pakkumisi ettevõtjate tunnustamiseks

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi linnavalitsus ootab taas ettepanekuid, millised linna ettevõtted väärivad aasta jooksul tehtu eest tunnustamist.

Linnavalitsuse pressiesindaja Eha Mooseli teatel on tunnustamise aluseks eelmise aasta maikuust käesoleva aasta aprillini linna arenguks tehtu.

Sel aastal saab auhinna «Viljandi ettevõte 2011» kandidaate esitada kahel viisil.

Nagu varasematelgi aastatel on ettepanekuid võimalik kirjalikult saata asutustel, ettevõtetel, kodanikuühendustel, ettevõtluskomisjonil ning füüsilistel isikutel. Arvesse lähevad kirjalikud ettepanekud, milles on esitaja nimi ja kontaktandmed ning ettevõtte või ettevõtete esitamise põhjendus.

Ettepanekuid oodatakse homsest 2. maini Viljandi linnavalitsuse aadressil Linnu tänav 2 või linna kodulehekülje www.viljandi.ee kaudu.

Ettevõtjad võivad kandideerida ka sel moel, et täidavad majandusnäitajate ankeedi. Kirja tuleb panna 2009. ja 2010. aasta põhikohaga töötajate keskmine arv, 2010. aasta investeeringute suurus, makstud üksikisiku tulumaks, realiseerimise netokäive, ekspordi maht ning investeeringute loetelu ja summad.

Majandusnäitajaid on oodatud esitama kõik ettevõtjad, sealhulgas FIE-d, kes asuvad või kelle peamine tegevuskoht on Viljandi linnas. Ettevõtjad, kelle majandustegevus ulatub ka väljapoole Viljandi haldusterritooriumi, võivad esitada andmeid koos neile kuuluvate üksuste majandusnäitajatega üksnes juhul, kui nimetatud üksused ei ole iseseisvad juriidilised isikud.

Täidetud ja allkirjastatud ankeedid tuleb saata postiga linnavalitsusse.
Nimetuse Viljandi ettevõte 2011 pälvinud ettevõtjaid autasustatakse auhinna ja tänukirjaga 20. Viljandi hansapäevade avamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles