Naljapidu on tänavu uues paigas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme on Viljandis juba traditsiooniks saanud naljapidu, millel esineb humoriste mitmelt poolt Eestist. Et aga Viljandi kultuurimaja on remondis, on pidu tavapärasemast väiksemas mahus ja uues paigas: Männimäe külalistemajas.

Varasematel huumoripidudel on välja kuulutatud iga-aastase karikatuuri­võistluse võitjad, kuid tänavu seda võistlust ei korraldatud.

«Võtsime kultuurimaja remondi pärast endale selleks aastaks akadeemilise puhkuse, sest ei tahtnud murda traditsiooni, et karikatuurivõistlus on just Viljandi kultuurimajas,» rääkis ürituse eestvedaja, Viljandi kunstiklubi president Teet Lindma.

Tema ütlemist mööda olid karikaturistid ettevõtmisest endiselt huvitatud ja kui kultuurimaja remont tulevaks aastaks õnnelikult ühele poole saab, ei jää ka uus võistlus tulemata.

Tänavune naljapäev ei möödu siiski pilapiltideta. Kell 14 avatakse Viljandi linnaraamatukogus vanameister Eduard Tüüri karikatuurinäitus ning ka autor on lubanud kohale tulla.

Õhtusel peol astuvad publiku ette Raimo Aas, Küla Karla, Margus Abel ja Abruka Maali. Muusikat teevad ansambel Günf ja Jüri Homenja.

Teet Lindma sõnul peaks õhtu teises pooles jõudma pittu karikaturist Erki Evestus, kes samal päeval presenteerib Narvas uut huumoriajakirja «Pilkaja».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles