Iluvõimlejad võistlesid Narvas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Christina Peterson teenis Narvas peetud võistlusel vaba- ja pallikavas viienda ning rõngakavas teise koha.
Johanna Christina Peterson teenis Narvas peetud võistlusel vaba- ja pallikavas viienda ning rõngakavas teise koha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval Narvas peetud Eesti iluvõimlemise Lootuste karikavõistluste teisel etapil tegid edukalt kaasa Viljandi spordikooli tüdrukud.

B-grupis, kus osalejatel on tarvis esitada vähem kavu ja nende sooritusele esitatavad nõuded on mõnevõrra väiksemad, teenisid Viljandi spordikooli õpilased mitmevõistluses järgmised kohad. 2003. aastal sündinute võistlusklass: 3.—5. Carmen Victoria Vender. 2002: 1. Keliis Lillemets, 4. Grete-Liis Kändma, 12. Keiti Lass. 2001: 7. Cathlyn Eirand, 1999: 1. Lisa-Batricia Karu, 13. Kristin Põder. Juunioridest oli Kerli Tamm 9.

Tugevaimas ehk A-grupis, kus võetakse üksteiselt mõõtu üksikkavades, oli Maria Elisabeth Soonik 2001. aastal sündinute klassi vabakavas 3., rõngakavas 9. ja pallikavas 13., samas grupis sai Johanna Christina Peterson vaba- ja pallikavas 5. ning rõngakavas 2. koha. 1998. aastal sündinute arvestuses oli Liisi Vister võidukas rõngakavas, pälvis 3. koha palli-, 4. kurika- ning 5. lindikavas. Samas arvestuses oli Tiina Braun rõnga-, palli- ja kurikakavas 9.

Iluvõimlejate Lootuste karikavõistluste finaaletapp, millele pääsevad eelvõistluste parimad, peetakse 14. ja 15. mail Viljandis. Enne seda selgitatakse A-gruppi kuuluvate iluvõimlejate seas 9. ja 10. aprillil Keilas peetavatel võistlustel välja Eesti meistrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles