Hilja Bakhoff täiendas medalite kogu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiveteran Hilja Bakhoff pälvis Euroopa veteranide kergejõustiku sisemeistrivõistlustel kaks hõbemedalit ja ühe pronksmedali.
Spordiveteran Hilja Bakhoff pälvis Euroopa veteranide kergejõustiku sisemeistrivõistlustel kaks hõbemedalit ja ühe pronksmedali. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmisel nädalal Šveitsis lõppenud Euroopa kergejõustikuveteranide sisemeistrivõistlustel ainsa Viljandimaa esindajana osalenud Hilja Bakhoff teenis kolm medalit: kaks hõbedat ja pronksi.

16.—20. märtsini Gentis peetud tiitlivõistlustel N-80 võistlusklassis kaasa teinud viljandlanna oli oma vanuserühmas teine raskus- ja kettaheites ning kolmas vasaraheites. Hilja Bakhoff sai raskusheites tulemuse 8.80 ja kettaheites 17.29 ning lennutas vasarat 23.32.

Tiitlivõistlused kujunesid eestlastele edukaks: nad pälvisid viis kuldset medalit. Ainsana sai kaks alavõitu N-70 võistlusklassis kaasa teinud Helvi Erikson, kes oli parim raskus- ja vasaraheites. Euroopa meistri medali teenisid oma vanuserühmas veel Eha Rünne, Ants Palmar ja Aivar Räni.

Kokku sai Eesti esindus Gentis 24 medalit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles