Viljandimaa valmistub spordipeoks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traditsiooniliselt on Sakala mängude üks osalejaterohkemaid mõõduvõtte olnud kergejõustik. Pilt on tehtud kaks aastat tagasi teoks saanud 12. Sakala mängudel. Toona pälvisid üldvõidu Viljandi ja Võhma linn.
Traditsiooniliselt on Sakala mängude üks osalejaterohkemaid mõõduvõtte olnud kergejõustik. Pilt on tehtud kaks aastat tagasi teoks saanud 12. Sakala mängudel. Toona pälvisid üldvõidu Viljandi ja Võhma linn. Foto: Marko Saarm

Tuleva nädala lõpul peetakse Viljandimaal 13. Sakala mänge, mis toovad maakonna spordisaalidesse ja -väljakutele kokku hulga toredaid sportlikke mehi ja nais.

Iga kahe aasta tagant asetleidvad mängud avatakse laupäeval, 20. mail kell 10 spordihoones võimlemispeoga. Põhiosa ürituste kavast on koondunud 20. ja 21. maile, ent kahel alal, tõstmises ja maastikujalgrattasõidus, selgitatakse paremad juba enne mängude avamist, neljapäeval, 18. mail. Rattavõistluse start ja finiš on Viljandi järve rannas ning tõstmisvõistlus Mõisakülas.

Sakala mängude peakorraldaja, Viljandimaa spordiliidu juhataja Margit Kurvitsa sõnul pole alavalik eelmise korraga võrreldes kuigi palju muutunud, kuid mõni uuendus ja muudatus siiski on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles