Gümnasis­tid näitavad ennast üritustega linna­rahvale

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuleval nädalal avatakse Viljandi gümnaasiumi õpilasesinduse eestvedamisel rattapumbaga jalgrattahoidja, arutletakse Viljandi velosõbralikkuse üle, orienteerutakse öises linnas, mängitakse mängu «Kivi-paber-käärid» ning kogunetakse jalgratturite ühissõidule.

15.–19. maini kestab Viljandis esimene gümnasistide nädal, millest saavad osa võtta kõik linlased. Nädala programmijuhi Kirke Katariina Siimso sõnul tahetakse viiele päevale jaguneva ettevõtmisega tuua Viljandi gümnaasiumi õpilased rohkem pilti ja anda teada, et nad on valmis kujundama keskkonda, kus nad elavad.

«Viljandi gümnaasium on tõstnud gümnaasiumihariduse uuele tasemele nii akadeemilises kui kogukondlikus võtmes. On hästi oluline, et see ka linnapildis välja paistaks ja gümnaasiumist kaugemad inimesed näeksid: meie linna noored on aktiivsed ja ettevõtlikud,» selgitas Siimso pressiteate vahendusel. Ta lisas, et nädal sisaldab mitut masti üritusi – on nii tõsisemaid arutelusid kui lõbusas võtmes jõuproove.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles