Tudengid veetsid loengute pausid keskväljakul hüpates

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavusel akadeemia sportlikul piknikul tegid tudengid paarisaeroobikat. Varasemalt on selle asemel olnud näiteks auto vedamine ja vankri tõstmine.
Tänavusel akadeemia sportlikul piknikul tegid tudengid paarisaeroobikat. Varasemalt on selle asemel olnud näiteks auto vedamine ja vankri tõstmine. Foto: Marko Saarm

«Kükki, püsti, kükki, püsti!» kostsid eile hõiked Viljandi Arkaadia aiast. Need olid ergutused akadeemia tudengitele, kes traditsiooniliselt kiikingus mõõtu võtsid.

Külmast ilmast hoolimata kogunesid tudengid eile igakevadisele sportlikule piknikule. Lisaks kiikingule olid päevakavas paarisaeroobika, vibulaskmine ja lauatennis. Kui varem peeti spordipäeva Jakobsoni tänava ühiselamu hoovis, siis seekord visati see traditsioon nurka ja koliti Arkaadia aeda.

Kõige populaarsem oli tudengite seas kiiking, milles nad üksteise rekordeid ületada püüdsid. «Natukene peab võistlusmomenti ka olema ja samas on järgmine aasta hea võrrelda, kas oled arenenud,» märkis kiikinguaegu kirja pannud esimese aasta tudeng Birgit Sitska.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles