Terviseraja korrastamine sai tagasilöögi

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linna plaan augusti lõpuks järve ääres kulgev terviserada korrastada sai tagasilöögi, sest ainus pakkumine osutus eeldatust ligi kaks korda kallimaks. Majandusameti juhataja kinnitab aga, et töö maht mõeldakse uuesti läbi ning tegemata see kindlasti ei jää.
Linna plaan augusti lõpuks järve ääres kulgev terviserada korrastada sai tagasilöögi, sest ainus pakkumine osutus eeldatust ligi kaks korda kallimaks. Majandusameti juhataja kinnitab aga, et töö maht mõeldakse uuesti läbi ning tegemata see kindlasti ei jää. Foto: Elmo Riig

​Riigihange, millega Viljandi linnavalitsus lootis leida järve ääristava terviseraja korrastajat, kukkus läbi, sest töö vastu huvi ilmutanud ainsa ettevõtte pakutav hind oli eeldatust kaks korda kõrgem. 

«Nii ta juhtus,» nentis linna majandusameti juhataja Toivo Lõhmus. «Osales vaid osaühing Tavt, kelle pakkumine küll kvalifitseerus, kuid pakkumise summa oli eeldatust ligi kaks korda suurem.»

Lõhmuse sõnul lähtuti terviseraja korrastamise hanget välja kuulutades Urmas Nugini inseneribüroo koostatud projektist, mille kohaselt oli töö eeldatav maksumus 27 500 eurot. Osaühing Tavt aga soovis tööde eest saada 54 143 eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles