Repliik. Ole tervitatud, Elroni päike!

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merlin Kuld
Merlin Kuld Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui tulin esmaspäeval kõige hilisema rongiga Tallinnast Viljandisse, ei küsinudki särasilmne klienditeenindaja minult esimesena, kuhu ma sõita soovin, vaid lasi hoopis lendu komplimendi. Ja pingutamata ilmus naeratus mu suule. «Naeratage rohkem, see sobib teile,» hõikas piletimüüja. 

Ei olnud ainult mina see, kes sõbralikku tähelepanu pälvis. Piletimüüja jõudis põgusalt vestelda peaaegu igaühega. Rongis kilkavatele lastele joonistas ta pühendusega piletid. Näiteks nelja-aastase tüdruku piletile tuli jänes kirjaga «Kõige toredam tüdruk!». Lapsed said teenindajaga nii headeks sõpradeks, et veel rongist väljaski jagasid nad talle kallistusi. «Sa oled minu lemmik rongitädi,» ütles pisike blond tüdruk. 

Tundub, et seda rõõmsameelset teenindajat tuntakse hästi, sest ka minu vastas istuv naine oskas temast pikalt jutustada. Selgus, et varem oli ta aastaid olnud bussijuht. Muuseas, ta oli esimene naisbussijuht, kes tegi üle-eestilisi sõite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles