Elamuühistute juhid saavad väärt nõu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval kell 18 kogunevad Viljandi linna ja maakonna korteriühistu esimehed Viljandis aktsiaseltsi Vennad-Dahl esindusese, kus nad saavad tutvuda võimalustega, kuidas tagada energiasääst väikesemahuliste renoveerimistöödega.


Aktsiaseltsi Vennad-Dahl projektijuhi Raul-Rudolf Peetsi sõnul näitab praktika, et targalt tegutsedes on ka suhteliselt väikesemahulise renoveerimise abil võimalik kommunaalkuludes saavutada arvestatav kokkuhoid.

Kui riiklikul tasandil juhitakse palju tähelepanu kortermajade terviklikule renoveerimisele, siis praktikas pole sageli kogu maja võimalik korrastada. Samas on väikeste tehnosüsteemide parandustööd hädavajalikud.

«Soovime julgustada ühistute juhte neid töid ette võtma, tutvustades selleks võimalusi ja pakkudes lahendusi,» lausus ettevõtte projektijuht.

Infoõhtu ettekanded keskenduvad keskküttesüsteemi korrastamisele ja hea sisekliima tagamisele pärast renoveerimist. Näiteks saab ülevaate ühe toru süsteemi renoveerimise võimalustest, radiaatoritermostaatide kasutamisest, küttesüsteemi tasakaalustamisest, eri radiaatorite ja torusüsteemide tehnilistest erinevustest ja sobivusest küttesüsteemi.

«Oleme kogu ürituse teraviku suunanud just praktilisele poolele, reaalsetele tulemustele teiste korteriühistute näitel,» lisas Peets.

Infoõhtu lektorid on teiste seas Marko Moring (Danfoss AS, müügijuht), Risto Muldme (Rettig Radiaator AS, tegevdirektor), Enn Veider (Kodusoojus OÜ, juhataja) ja OÜ Viljandi Õhumeister esindaja.

Korteriühistute juhid kogunevad Vennad-Dahl Viljandi esinduses Reinu tee 25. Huvilistel on veel võimalik üritusele registreeruda telefonil 433 3344, saates e-kirja raul.rudolf@dahl.ee või internetis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles