Lapsed riskivad paugu nimel nahakahjustusega

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilseks tundus Valuoja parkuuripargis kõik jälle korras olevat ja lapsed võisid seal segamatult mängida.
Eilseks tundus Valuoja parkuuripargis kõik jälle korras olevat ja lapsed võisid seal segamatult mängida. Foto: Marko Saarm

Viljandi Valuoja parkuuripark oli neljapäeva pärastlõunal tehtud katse järel kaetud kemikaaliga, mille ohvriks sattus viieaastane poiss.

Neljapäeva õhtul kella poole kuue paiku läks Maire Urb viieaastase lapselapsega Valuoja oru mänguplatsile. Poiss läks kõrval olevale parkuuriplatsile ronima ja märkas seal kummalist ollust. «Ta ütles, et seal on mingi löga, ja ma kutsusin ta kohe ära,» lausus Urb. Lapselapsel hakkasid peopesad kipitama ja sama tundis vanaema, kui ta lapse käsi oli katsunud. Tõenäoliselt olid need koos kanalisatsioonitorude puhastamiseks mõeldud Torusiiliga. 

Urbi sõnul olid pargis samal ajal poisid, kes paistsid tema hinnangul olevat esimese või teise klassi õpilased. «Nad ütlesid, et suuremad poisid käisid ja kallasid Torusiili,» rääkis Urb. Ta ei jäänud sinna kauemaks juttu ajama, vaid kiirustas koju, et lapselapse nahk puhtaks teha. Kuigi Urb pesi kiirelt lapse puhtaks, punetasid tolle käed ja valu tegi põlv, millele oli tekkinud villidega laik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles