Mobiilse köögi omanik leidis suveks sobiliku parkimiskoha (2)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi mai alguse ilmad võimaldanuks Kevin Rommeli sõnul juba väljas kohvi nautida, ei julgenud tema perefirma külma aprilli tõttu sellega veel riskida. Viljandi mõisa parki peab ta aga ideaalseks kohaks, kus hiljemalt kuu aja pärast mobiilse köögiga toimetama hakata.
Kuigi mai alguse ilmad võimaldanuks Kevin Rommeli sõnul juba väljas kohvi nautida, ei julgenud tema perefirma külma aprilli tõttu sellega veel riskida. Viljandi mõisa parki peab ta aga ideaalseks kohaks, kus hiljemalt kuu aja pärast mobiilse köögiga toimetama hakata. Foto: Elmo Riig

Möödunud laupäeval, kui Viljandi lauluväljakul peeti öötantsupidu, pakkus seal toitu osaühingule Rommel Catering kuuluv mobiilne köök, mis hakkab hiljemalt juunis parkima sealsamas mõisa terrassi juures.

Aprillis päikesepaistelisel päeval linnas jalutanud Kevin Rommel otsis kohta, kus oleks rohelust ja hea istuda. «Lõpuks jõudsime siia. Vaatasin, et vau, fantastiline koht,» meenutas Rommel, kuidas ta leidis Viljandi mõisahoone juurde kuuluva terrassi, mis vaatab tõtt lauluväljakuga.

Mõte, et seal võiks asuda ümmarguste laudadega prantsuspärane suvekohvik, pani ühendust võtma tühjalt seisva mõisa omanikuga, kes oli ideega kohe nõus ja leidis, et plaanitav suvekohvik aitaks kaasa ka ümbruskonna õhustiku elavdamisele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles