Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käsipall. Viljandi spordikooli meeskond mängis Eesti meistrivõistluste esiliigas laupäeval kodusaalis 30:30 viiki Tallinna Oskariga. Eile õhtul kohtus meeskond Viljandis liiga veerandfinaalis Tallinna Käsipallikooliga.

Juudo. Laupäeval Tartus peetud Eesti juunioride meistrivõistlustel pälvis Viljandi spordiklubi Taifu esindaja Ragne Varblane alla 57-kiloste neidude seas esikoha. Kristiina Soop sai samas kaalus pronksi.
Pühapäeval sealsamas toimunud Eesti B-klassi meistrivõistlustel teenisid Viljandi spordikooli õpilastest hõbemedali Venno Austrin, Regina Kappet ja Kristel Naelso, kolmandaks tuli Aaro Abolkaln.

Korvpall. Viljandimaa korvpalli meistrivõistlustel reedel, laupäeval ja pühapäeval peetud mängud lõppesid järgmiselt: Aken ja Uks ning Suure-Jaani — 55:83, Suure-Jaani Noortekoondis ja AP Mets — 54:109, Mõisaküla ja Paistu/Kõpu — 78:71, J. J. Rattapood ja Spordikool — 83:78, Abja ja Pärsti — 81:56, Kolga-Jaani ja Kärstna — 73:58, Kord Nädalas / EE SK ja AP Mets — 65:97, Suure-Jaani Noortekoondis ja Spordikool — 54:87, Anttila ja Mõisaküla — 54:51 ning Kolga-Jaani ja Pärsti — 85: 63.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles