Oak Tree peab pisikest pausi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oak Tree
Oak Tree Foto: Elmo Riig

Mäletan hästi, kui võitsime «Viljandimaa noortebänd 2010». Olime ülimalt õnnelikud ja oma võiduga rahul. Saime inspiratsiooni tegutsemist jätkata. Juba mõni päev hiljem hakkasime tegema uut materjali ja lihvima vanu lugusid. Seejärel võtsime osa ka võistlusest «Eestimaa noortebänd 2010», kus saime endi üllatuseks finaali ning pälvisime kolmanda koha.

See andis meile indu pürgida Eesti muusikamaastikul edasi. Vahepeal juhtus ime: Raadio 2 leidis Myspace’ist Oak Tree loo ning lükkas meie singli «Slow and Thoughtful» R2 nädala demoks. Terve Eesti sai seda nädal aega raadiost kuulata. Oli alles uhke tunne! Sellest võib järeldada, et noortebändide festivalid annavad edasi pürgimiseks väga hea impulsi.

Vahepeal andsime mõne kontserdi, kuid praegu on tegevuses väike paus. Nimelt on osal bändi liikmetel kool lõpusirgel ja meie solist Lauri Antsov osaleb saates «Eesti otsib superstaari», kus on jõudnud 20 parema hulka.

Oak Treed on paraku kahjustanud sisemised probleemid ja intriigid. Nende tagajärjel lahkus ansamblist ainuke tüdruk, klahvpille mänginud Liina Kuill.

Töötame uue materjali kallal ning suvel loodame rohkem esineda ja tuntust koguda.

Bändil on nüüd neli liiget: Mihkel Kalmet (trummid), Lauri Antsov (vokaal ja kitarr), Sander Kahu (bassi) ning Siim Tubli (vokaal ja kitarr).

Loodame, et «Viljandimaa noortebänd 2011» tuleb varasematest veel kõvem, ning soovime ansamblitele jõudu ja jaksu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles