SeeMe lubab avalikustada uut materjali

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SeeMe
SeeMe Foto: Gert Kiiler

Üllatus. Üllatus? SeeMe tõepoolest veel tegutseb — peitudes prooviruumi seinte vahele ning tehes ainult üksikuid endale sobivaid esinemisi. Hingates ja hingeldades, ahmides üha raskema muusika maitset ja aroome, on bänd kaalukausile seadnud vägivaldse koguse satiirilisust.

Paljude suureks rõõmuks on kadunud anomaalsed vihjed teatavale alatoonile, kuid seejuures hinnatakse üha kõrgemalt kaootilisuse lõputust. SeeMe sai «Viljandimaa noortebändi» võidust ohtralt enesekindlust katsetada oma hinge ja loominguga. Kollektiiv, mis tollal oli ehk veidi toores, on saanud küpseda mitmel laval ja üritusel. Peale liikmete keskmise vanuse loomuliku kasvu on ansambel täienenud uue bassimängijaga.

Küsimusele, mis on SeeMe puhul kindel, võib vastata: mitte miski. Oleme julged kombineerijad ja katsetajad, võimalik et varsti on SeeMe’l plaanis teha mõni hingeline täiendus ja avalikustada lindistatavaid materjale. Nii et olge valvel: tagasihoidlikkusest ja peidus olemisest hoolimata see karu ei maga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles